لابراتوار سهند پیشرو در صنعت چاپ عکس و چاپ آلبوم دیجیتال همواره در تلاش است تا بهترین کیفیت را به مشتریان خود ارائه دهد و همچنین در کنار کیفیت بالا پایین ترین قیمت را برای شما عزیزان تضمین می کند.
امروز ما در لابراتوار چاپ عکس سهند قصد داریم تا به شما نکات مهم یک عکس خوب را آموزش دهیم تا شما , از آماتور تا حرفه ای در عکاسی با استفاده از این ویژگی ها بهترین عکس ها را ثبت نمایید.
اولین سوالی که باید پاسخ داده شود این است که برای ثبت یک عکس خوب آیا دوربین خوب و گران قیمت لازم است ؟ یا اینکه لوکیشن مناسب لازم است ؟ نور مناسب لازم است ؟ یا حتی سوژه خوب ؟ در ادامه به پاسخ تمامی این سوالات خواهیم رسید و تمامی ابهامات موجود در ذهن شما را برطرق خواهیم کرد فقط صبور باشید و تا انتهای این مقاله با ما باشید.
این موضوع از ما پنهان نیست که عکاسی یک کار سلیقه ای می باشد و مخاطبین ما نیز سلیقه های متفاوت از یک دیگر و ما دارند و احتمال اینکه عکس گرفته شده توسط شما برایشان جذاب نباشید نیز هست. اما موضوع مهم این است که شما نکات و ویژگی ها یک عکس خوب را بدانید و در هنگاه عکاسی آن نکات را رعایت کنید تا اصول حرفه ای در عکاسی حفظ شود و از نگاه و دید حرفه درست و دقیق باشد.

کادر بندی و ترکیب بندی در عکس


کادر بندی و ترکیب بندی در عکس

اولین نکته و مهمترین کار برای شروع عکاسی کادر بندی و ترکیب بندی در عکس می باشد , یعنی شما باید بدانید چه اجزاعی در عکس و کادر شما باشد و چه اجزایی در کادر نباشد.
اینکه شما بدانید سوژه چطور و چگونه داخل کادر قرار بگیرد و فضای اطراف سوژه به سوژه بیاید جزو نکات بسیار مهم است اینکه باید تقارن در عکس رعایت شود و یا نشود باید نسبت به سوژه تصمیم گیری شود. یا به طور مثال اگر می خواید سایر نکات عکس را به مخاطب خود نشان دهید باید سوژه را در گوشه از عکس نشان دهید و مابقی جزئیات را در گوشه ای دیگر تا مخاطب به کل تصویر توجه کند و تک تک نکات نظر مخاطب را جلب کند.
گاهی شما قصد دارید فقط و فقط سوژه در دید مخاطب قرار گیرد برای این کار شما باید سایر اجزا را از دید مخاطب دور نمایید و فوکوس عکس را بر روی سوژه اصلی قرار دهید و سایر قسمت ها را در چشم مخاطب کم رنگ نمایید.

نوردهی به عکس


نوردهی به عکس

نکته بعدی که این مورد هم جزو نکات بسیار مهم در عکاسی می باشد نوردهی به عکس است. شما زمانی می توانید یک عکس خوب بگیری که حتما میزان نور دهی را متناسب با سوژه و محیط اطرافش تنظیم نمایید . نورسنج یک دوربین کمک می‌کند عکاس تنظیمات مربوط به نوردهی (مانند سرعت شاتر، دیافراگم و ایزو) را تنظیم کند.
در صنعت عکاسی عکس هایی که خیلی تیره می شوند را (Underexposed) و عکس هایی که خیلی روشن می شوند را (Overexposed) می خوانند. شما باید در نظر داشته باشید که در عکس های خود به این دو نقطه نزدیک نشوید مگر در عکس هایی خاص که سبک آن عکاسی اینگونه است که به این دو حالت نیاز است.
کاهش یا افزایش میزان نوردهی در دستان شما قرار دارد اما باید همیشه این موضوع را در نظر داشته باشید که میزان نور دهی در عکاسی قانون و قواعد خاصی ندارد فقط و فقط شما هستید که تصمیم گیرنده هستید گاهی بنا بر نیاز شما باید میزان نور را کم کنید و این کار شما باعث کم تر دیده شدن جزئیات شود اما این کار باعث می شود عکس شما یک حس خوب به مخاتبینتان القا کند و یا گاهی ممکن است شما تصمیم بگیرید نور عکس خود را بالا ببرین و یک حس سبکی به عکس دهید که آن هم باعث می شود بیننده به جزئیات عکس بیشتر دقت نماید و حس خوشایندی برایش ایجاد کند.
نگته مهم در نوردهی این است که شما سلیقه مخاطبین خود را در نظر بگیرید وبر اساس آن عکاسی نمایید تا اثر شما در چشم مخاطبینتان تاثیر بر انگیز تر شود.

فوکوس مناسب


فوکوس مناسب

لنز های دوربین برای این ساخته شده اند تا شما بتوانید به کمک آن ها عکس را در نقطه مناسب به سنسور برساند . فوکوس در دوربین ها به دو حالت دستی و اتوماتیک قرار داده شده اند.
گاهی ممکن است شما بخواهید فقط خود سوژه به چشم بیننده بیاید پس شما باید به شکلی فوکوس نمایید تا فقط قسمت سوژه در عکس واضح باشد و مابقی جزئیات بلور یا تار شوند. اما گاهی شما می خواهید جزئیات بیشتر از عکس در کنار سوژه نمایش داده شود پس میزان فوکوس را کم تر می نمایید.
عمق میدان واژه‌ای است که برای اشاره به اینکه پس زمینه تا چه اندازه تار است استفاده می‌شود. در کنار دیافراگم، عمق میدان با استفاده از فاصله سوژه تا دوربین و اندازه سنسور هم کنترل می‌شود.

نور پردازی در عکاسی


نور پردازی در عکاسی

عکسی ثبت نمی شود مگر آنکه عنصر نور در کار باشد به طور کلی شما زمانی می توانید عکاسی کنید که نور در محیط باشد حال اگر قصد دارید یک عکس عالی بگیرید باید حتما تکنیک های نورپردازی را یاد بگیرید تا با استفاده از نور مناسب بهترین عکس را از سوژه خود بگیرید.
شما می توانید با استفاده از تغییر زاویه نور پردازی افکت های مختلفی به عکس خود دهید برای مثال اگر نور را از جلو به سوژه بتابانید باعث می شود نور به طور مستقیم به سوژه بتابد و تمامی جزئیات نمایان شود. یا مثلا اگر شما نور را از کناره ها به سوژه بتابانید سایه در عکس ایجاد می شود و با همین سایه های ایجاد شده شما می توانید خلاقیت حاصل کنید و تصاویری خارق العاده خلف نمایید .
یکی از سخت ترین نقاط برای نور پردازی در عکاسی نورپردازی از پشت به سوژه است اما این کار باعث می شود سوژه در عکس به صورت درخشان باشد که بسیار چشم نواز و جذاب است.

زمان بندی در عکاسی


زمان بندی در عکاسی

یک عکاس حرفه ای با حوصله است و همیشه باید آماده عکاسی از سوژه باشد تا در بهترین زمان و نقطه مناسب عکس خود را تهیه نماید.
شما در نظر داشته باشید شما عکاسی هستید که در جنگل قرار دارید و سوژه شما یک حیوان می باشد چون شما به اون نمیتوانید بگویید چگونه و با چه سرعت به کجا برود باید همیشه آماده باشد تا در زمان مناسب از سوژه خود عکس مورد نظر را بگیرید. برای یاد گیری زمان بندی در عکاسی شما فقط و فقط باید تمرین زیاد بکنید و خودتان باید استاد خود باشید. برای راحت تر شدن این امر میتوانید از ثبت پشت سر هم چند عکس از سوژه کمی میزان دقیت را بالا ببرید و بعدا در زمان ویرایش بهترین عکس از سوژه را از میان آن ها انتخاب نمایید.
با یاد گیری و تمرین نکاتی که در بالا توضیح داده شد می توانید بهترین عکس ها را به ثبت برسانید و بیشتر از پیش مخاطب جذب نمایید و روز به روز در کار خود معروفتر و محبوبتر شوید.

 

امتیاز 2.86/5

پرداخت آنلاین

ارسال به سراسر کشور

کارشناسان پاسخگو

ضمانت اصل بودن کالا